Je wilt vet verliezen, strakker worden, meer bewegen, spiermassa opbouwen, maar nog altijd genieten van het leven?

Met deze personal training formule ben je zeker van gegarandeerd resultaat. Je komt onder mijn begeleiding sporten, zodat je niet alleen gaat afvallen, maar ook sterker worden, meer spiermassa opbouwen, pijnvrij zijn,… 

Een volledige done for you module!

The secret to your success

Aan de hand van deze 4 pijlers wordt jouw resultaat werkelijkheid!

Persoonlijke begeleiding

Doordat ik naast jou sta tijdens je training ben je zeker van de juiste oefeningen en uitvoering zodat jij lang blessure vrij kan blijven trainen en zo het beste resultaat kan behalen! 

REsultaat behalen zonder dieet

Hier doen we niet aan diëten en/of calorieën tellen! Ik leer je hoe jij gezond, lekker en gebalanceerd kan eten zonder dat jij je favoriete eten en /of sociaal leven moet opgeven!

Constante begeleiding

Wij staan constant in contact met elkaar. Lukt er iets niet, is je week niet gegaan zoals je had gehoopt? We hebben elke week een bespreek moment zodat er niks aan het toeval over gelaten wordt. Wij gaan samen kijken naar het probleem en ik help je de de oplossing zoeken.

Wij creëren een levensstijl! 

Resultaat voor even? Nee! Voor de rest van je leven! Samen gaan wij opzoek en creëren jouw nieuwe levensstijl dat perfect past in je drukke agenda, je sociaal leven, je kinderen,… waardoor jouw resultaat gegarandeerd blijft en er geen jojo effecten meer kunnen ontstaan! 

Ben jij klaar om er volledig voor te gaan? Wil jij het beste resultaat halen en je leven en lichaam volledig veranderen? Terug controle krijgen over hoe jij je voelt, wat je eet en welke invloed voeding heeft op jou? 

Vul dan snel het intake formulier in door op onderstaande knop te duwen en ik contacteer je zsm terug voor een gratis intakegesprek! 

Resultaten van de personal training

Ook klaar voor blijvend resultaat?

Ben jij klaar om er volledig voor te gaan? Wil jij het beste resultaat halen en je leven en lichaam volledig veranderen? Terug controle krijgen over hoe jij je voelt, sterker worden, strakker, beter in je vel voelen? 

Vul dan snel het intake formulier in door op onderstaande knop te duwen en ik contacteer je zsm terug voor een gratis intakegesprek! 

FAQ

Wat zijn de voordelen van een personal trainer?

Het werken met een Personal Trainer heeft legio voordelen:

  • Een van de belangrijkste redenen dat trainen met een Personal Trainer voordeel oplevert is dat een Personal Trainer opgeleid is in het aanleren van anderen hoe te trainen en te bewegen.
  • Als je niet weet welke oefeningen het meest effectief zijn voor de sportieve doelen die je hebt, is het onwaarschijnlijk dat je die doelen zult bereiken. Een simpel voorbeeld : Als uw doel bijvoorbeeld is om kracht op te bouwen, maar u besteedt al uw tijd aan cardio-oefeningen, dan zal u uw doel niet bereiken!
  • Uitleg en correctie bij het uitvoeren van oefeningen is essentieel om het risico op letsels te verminderen. Veel mensen raken elk jaar ernstig gewond door het uitvoeren van oefeningen waarvoor ze geen uitleg of training hebben gekregen. Een Personal Trainer zal het risiconiveau aanzienlijk verlagen en de effectiviteit van uw fitnessroutine sterk verhogen.
  • Een Persoonlijke Trainer naast u hebben om de juiste houding en techniek te demonstreren is van onschatbare waarde. Een Personal Trainer zorgt ervoor dat cliënten de oefeningen correct en efficiënt uitvoeren, om het resultaat te maximaliseren. Als uw vorm tijdens het trainen niet correct is, dan loopt u een verhoogd risico op letsel en het niet bereiken van uw doelen.
  • Iedereen is anders, en dat betekent dat ieders vaardigheden en eisen op het gebied van beweging verschillend zijn. Dit kan van alles zijn, van een oud letsel dat speciale oefeningen vereist tot een fobie die van invloed kan zijn op waar of hoe u traint. Als je bijvoorbeeld een oud knieblessure hebt waarvoor een operatie nodig was, maar sindsdien niets hebt gedaan om de spieren weer op te bouwen of de mobiliteit te verbeteren, dan heb je andere oefeningen en doelen nodig dan een atleet die traint om een marathon te lopen. Hier kan een Persoonlijke Trainer een enorm verschil maken voor uw trainingsprogramma.
  • Een Personal Trainer helpt je niet alleen om realistische doelen voor jezelf te stellen die je kunt bereiken – als je de inspanning doet, natuurlijk – maar houdt je ook op koers om die doelen effectief te bereiken. Als je bijvoorbeeld een ‘bikini body’ voor de zomer wilt bereiken, dan draait het niet om elke dag uitsluitend buikspieroefeningen te doen voor je sixpack, maar het draait om het veranderen van uw dieet, het correct mixen van cardio- en krachttraining om de juiste spieren te werken, en het instellen van een realistisch tijdsbestek waarin dit kan worden bereikt.
  • Een Personal Trainer is van cruciaal belang is om ervoor te zorgen dat u zich committeert en zich houdt aan uw fitnessdoelen. Als je een afspraak hebt gemaakt om je trainer te ontmoeten voor een workout, dan heb je veel meer kans om toch te gaan dan als je jezelf alleen maar vertelt dat je naar de gym moet.
  • Een Personal Trainer kan uw trainingsplan afstemmen op uw fysieke capaciteiten alsook aan welke oefeningen u plezier beleeft, en u aanmoedigen om de oefeningen te doen die het beste zijn om uw doelen te bereiken.


Moet ik een basis conditie hebben?

Natuurlijk niet, anders had je mij niet nodig! Wij werken met klanten van alle fitnessniveaus. Het is een misvatting dat alleen superfitte atleten of modellen met Personal Trainers werken. Wij selecteren oefeningen, herhalingen en gewichten gebaseerd op uw eigen fitnessniveau om u de juiste training aan te bieden. Wij maken een programma op maat voor u en u alleen. U zult verbaasd zijn over wat u kunt!


Hoeveel keer per week moet ik komen?

Zeker als u nog nooit hebt getraind, haalt u een maximaal resultaat indien u 2-3 keer per week met een trainer werkt. Dat kan ook een combinatie zijn van sessies thuis en in onze studio. We adviseren je uiteraard over de oefeningen die je ook thuis kunt doen. Uiteraard is dit geen noodzakelijkheid en zal u ook – weliswaar minder – progressie zien met minder trainingen.

Hoelang duurt een trainingsessie?

Een sessie duurt 60 min. 

Moet ik dan een eetschema volgen?

Absoluut niet! Ik weet dat jij daar absoluut geen zin in hebt om een eetschema te volgen. Logisch, wie wel? Daarom werk ik niet met een schema, maar wel met een voedingsgids, hierin vind je alle info over gezonde voeding zodat jij die info kan toepassen op je eigen leven. Als jij geen havermout lust, dan ga je ook geen havermout moeten eten, dan lees je verder in de voedingsgids en daar ga je zien staan wat nog andere goede ontbijtkeuzes zijn die je misschien wel lekker vindt. De online coaching is zo ontworpen dat je alle info krijgt, maar je met mijn hulp die info gaat toepassen in je leven. Rekening houdend met je agenda, je kinderen, je sociaal leven,… zodat je resultaat blijvend is!