Hey! Ik ben Aline 

Mijn motto als coach is: ‘ Je bent nooit te oud om te beginnen, wel te jong om te stoppen!’ 

Vanuit deze visie begeleid ik vrouwen die zichzelf de moeite waard vinden voor een fit en gezond lichaam! Heb je al ervaring of ben je al jaren een couchpatato? Welk niveau je ook hebt, ik werk samen met jou in 1 rechte lijn naar je resultaat!”

Sporten en een gezonde levensstijl hebben bij mij al altijd op de voorgrond gestaan. Al van kinds af aan deed ik heel graag allemaal verschillende sporten en kon ik nooit stilzitten. Daaruit is ook mijn passie gegroeid om dit aan andere mensen door te geven om ook hun leven actiever te maken! 

Alleen was ik niet zo opgezet met de manier waarop veel andere coaches het deden. Uren op de loopband, streng dieet, calorieën tellen, noem zo maar op. 

Daarom heb ik het mijn missie gemaakt om het op een heel andere, leukere en vooral volhoudbare manier te doen!

Andere coaches hoorde ik vaak zeggen dat het 100% de klant zijn/haar verantwoordelijkheid is om resultaat te behalen, dat klopt voor een stuk, maar ben het daar niet helemaal mee eens!

Natuurlijk kan ik dat stukje chocolade niet uit je mond slaan als je er thuis voor de TV aan begint. Dat is jouw eigen beslissing, maar wat ik wel kan doen is jou bewust maken van wat je allemaal eet, waarom je dat allemaal eet en welk effect dat heeft op jou! Dat is mijn taak, daarom heb je mijn hulp ingeroepen. Dus om dan te zeggen dat het volledig jouw eigen verantwoordelijkheid is om resultaat te behalen is niet helemaal juist, want dan had je het perfect zonder mijn ondersteuning en begeleiding ook kunnen doen!

Daarom heb ik speciaal mijn eigen methode ontwikkeld waarbij wij samen aan de slag gaan om jou zo het best mogelijke resultaat te kunnen bieden! 

Sounds good? 

Vul dan snel het intake formulier in door op de knop hieronder te drukken en dan neem ik zsm terug contact met je op!! 

Tot snel! 

Coach Aline

Nog niet overtuigd ? Onderstaande klanten gingen je voor en dit waren hun resultaten

Ben jij klaar om er volledig voor te gaan? Wil jij het beste resultaat halen en je leven en lichaam volledig veranderen? Terug controle krijgen over hoe jij je voelt, wat je eet en welke invloed voeding heeft op jou? 

Vul dan snel het intake formulier in door op onderstaande knop te duwen en ik contacteer je zsm terug voor een gratis intakegesprek!