Je wilt vet verliezen en nog altijd genieten van het leven? Uit eten gaan, wijntjes blijven drinken en pasta’s blijven eten? Maar je weet niet hoe je dat moet combineren met je drukke agenda, je sociaal leven, de kinderen,…

In de online coaching leer je alles over gezonde voeding zonder restricties en hoe je vet verliest zonder op dieet te gaan!


The secret to your success!

Aan de hand van deze 4 pijlers wordt jouw resultaat werkelijkheid!

Alles perfect Op maat gemaakt

Alle schema’s die je krijgt van mij sluiten nauw aan bij jou en je doel, zodat jij geen problemen hebt om je doel te behalen.

Resultaat behalen zonder dieet

Hier doen we niet aan diëten en/of calorieën tellen! Ik leer je hoe jij gezond, lekker en gebalanceerd kan eten zonder dat jij je favoriete eten en /of sociaal leven moet opgeven!

Constante begeleiding

Wij staan constant in contact met elkaar. Lukt er iets niet, is je week niet gegaan zoals je had gehoopt? We hebben elke 2 weken een bespreek moment zodat er niks aan het toeval overgelaten wordt. Wij gaan samen kijken naar het probleem en de oplossing zoeken.

WIJ CREËREN EEN LEVENSSTIJL!

Resultaat voor even? Nee! Voor de rest van je leven! Samen gaan wij opzoek en creëren jouw nieuwe levensstijl dat perfect past met je agenda, je sociaal leven, de kinderen,… waardoor jouw resultaat blijft en er geen jojo effecten meer kunnen ontstaan! 

Ben jij klaar om er volledig voor te gaan? Wil jij het beste resultaat halen en je leven en lichaam volledig veranderen? Terug controle krijgen over hoe jij je voelt en dat overtollig vet weg te krijgen? 

Goed! Vul dan snel het intake formulier in door op onderstaande knop te duwen en ik contacteer je zsm terug voor een gratis intakegesprek! 

Resultaten van de online coaching

Ook klaar voor blijvend resultaat?

Nog niet helemaal zeker wat bij jou het beste past? Wil je mij eerst beter leren kennen? 

Geen probleem! Vul dan snel het intake formulier in door op onderstaande knop te duwen en ik contacteer je zsm terug voor een gratis intakegesprek! 

FAQ 

Is online coaching niet onpersoonlijk?

Absoluut niet! We spreken elkaar minimum 1x per week. Dit om de nodige bijsturingen en/of aanpassingen te maken. Ik ben ook 24/7 online beschikbaar om jou te helpen. Ik ben er om jou te begeleiden en te ondersteunen. Ik ben jouw stok achter de deur.


Moet ik dan een eetschema volgen?

Absoluut niet! Ik weet dat jij daar absoluut geen zin in hebt om een eetschema te volgen. Logisch, wie wel? Daarom werk ik niet met een schema, maar wel met een voedingsgids, hierin vind je alle info over gezonde voeding zodat jij die info kan toepassen op je eigen leven. Als jij geen havermout lust, dan ga je ook geen havermout moeten eten, dan lees je verder in de voedingsgids en daar ga je zien staan wat nog andere goede ontbijtkeuzes zijn die je misschien wel lekker vindt. De online coaching is zo ontworpen dat je alle info krijgt, maar je met mijn hulp die info gaat toepassen in je leven. Rekening houdend met je agenda, je kinderen, je sociaal leven,…  zodat je resultaat blijvend is! 


Moet ik een abonnement aangaan?

Absoluut niet! Er is in het begin wel een minimum 3 maanden traject te volgen, maar eenmaal dit doorlopen, sta je volledig vrij om per maand te betalen.